NIJS Wilhelmina Hendrika

NIJS Wilhelmina Hendrika

Vrouwelijk 1887 -

Persoonlijke informatie    |    Media    |    Aantekeningen    |    Gebeurteniskaart    |    Alles

 • Naam NIJS Wilhelmina Hendrika 
  Geboren 30 nov 1887  Wamel Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats 
  Geslacht Vrouwelijk 
  Persoon-ID I453  van Ingen | Joannes van Ingen Lith
  Laatst gewijzigd op 14 mrt 2014 

  Gezin VAN INGEN Antoon,   geb. 15 nov 1879, Lithoijen Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 23 mei 1947, Oss Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 67 jaar) 
  Getrouwd 15 okt 1931  Wamel Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats 
  Laatst gewijzigd op 14 mrt 2014 
  Gezins-ID F86  Gezinsblad  |  Familiekaart

 • Gebeurteniskaart
  Link naar Google MapsGeboren - 30 nov 1887 - Wamel Link naar Google Earth
  Link naar Google MapsGetrouwd - 15 okt 1931 - Wamel Link naar Google Earth
   = Link naar Google Earth 
  Pin Legenda  : Adres       : Locatie       : Stad/Dorp       : Gemeente/Graafschap       : Staat/Provincie       : Land       : Nog niet ingesteld

 • Documenten
  Geboorte Wilhelmina Hendrika Nijs
  Geboorte Wilhelmina Hendrika Nijs
  Het jaar achttien honderd zeven en tachtig, den eersten December, is voor ons Ambtenaar van den Burgerlijken Stand der Gemeente Wamel, provincie Gelderland, verschenen Gradus Francis Nijs,klompenmaker oud twintig jaren, wonende te Wamel; die ons heeft verklaard, dat op den dertigsten des vorige maands, ten elf ure des avonds te Wamel is geboren een kind van het vrouwelijk geslacht van genoemde Nijs en van casperdina van Eck, zonder beroep, echtelieden aan welk kind hij heeft verklaard de voornamen te geven van Wilhelmina Hendrika.
  Deze hezegde verklaring is geschied in tegenwoodigheid van Johannes van Bergen barbier, wonende te Wamel oud acht en vijftig jaren en van Gerardus Adrianus van Bergen slager, wonende te Wamel oud vier en twintig jaren.
  Na gedane voorlezing van de tegenwoordige Geboorte-akte aan de deklarant en aan de getuigen, hebben dezelven met ons geteekend.
  Huwelijk
  Huwelijk
  Heden vijftien October negentienhonderd een en dertig zijn voor mij Ambtenaar van den burgerlijken stand der gemeente Wamel verschenen, ten einde een huwelijk aan te gaan:
  Antoon van Ingen, oud een en vijftig jaren, broodbakker, geboren en wonende te Lithoijen, meerderjarige zoon van johannes van Ingen en van Johanna van Hoorn, beiden overleden en
  Wilhelmina Hendrika Nijs, oud drie en veertig jaren, zonder beroep, geboren en wonende te Wamel, binen de laatste zes maanden te Arnhem, meerderjarige dochter van Gradus Francis Nijs, klompenmaker wonende te Wamel en van casperdina van Eck, overleden.
  De afkondigingen tot dit huwelijk is onverhinderd geschied alhier te Litoijen en te Arnhem op negentien september dezes jaars.
  Hierna heb ik de aanstaande echtgenooten afgevraagd of zij elkander nemen tot echtgenooten en getrouwelijk alle plichten zullen vervullen, welke door de wet aan den huwelijken staat verbonden zijn. Nadat deze vragen door hen bevestigend beantwoord werden heb ik in naam der wet uitspraak gedaan dat zij door het huwelijk aan elkander zijn verbonden.
  Als getuigen waren tegenwoordig: Hermanus Koelen landbouwer, zwager van den Bruidegom oud negen en vijftig jaren, wonende te Lithoijen en Johannes Bernardus Nijs, klompenmaker, broeder van de bruid, oud vijf en twintig jaren, wonende te Wamel.
  Waarvan akte, welke overeenkomstig de wet is voorgelezen.

 • Aantekeningen 
  • Een akte van overlijden van Wilhelmina Hendrika Nijs werd tot op heden niet gevonden.