VAN TIEL Oderata

Vrouwelijk 1856 -


Persoonlijke informatie    |    Media    |    Aantekeningen    |    Gebeurteniskaart    |    Alles

 • Naam VAN TIEL Oderata 
  Geboren 10 nov 1856  Rossum Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats 
  Geslacht Vrouwelijk 
  Persoon-ID I382  van Ingen | Joannes van Ingen Lith
  Laatst gewijzigd op 9 feb 2014 

  Gezin VAN INGEN Lambertus,   geb. 9 feb 1858, Gouda Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 3 jan 1916, Dordrecht Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 57 jaar) 
  Getrouwd 4 aug 1904  Buurmalsen Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats 
  Laatst gewijzigd op 9 feb 2014 
  Gezins-ID F73  Gezinsblad  |  Familiekaart

 • Gebeurteniskaart
  Link naar Google MapsGeboren - 10 nov 1856 - Rossum Link naar Google Earth
  Link naar Google MapsGetrouwd - 4 aug 1904 - Buurmalsen Link naar Google Earth
   = Link naar Google Earth 
  Pin Legenda  : Adres       : Locatie       : Stad/Dorp       : Gemeente/Graafschap       : Staat/Provincie       : Land       : Nog niet ingesteld

 • Documenten
  Geboorte Oderata van Tiel
  Geboorte Oderata van Tiel
  Heden den tiende November achttien honderd zes en vijftig, is voor ons Burgemeester Ambtenaar van den Burgerlijken Stand der Gemeente Rossum, Provincie Gelderland, verschenen Antonij van Tiel, oud achtentwintig jaren, van beroep schipper in de Gemeente woonachtig, welke ons heeft verklaard dat zijne huisvrouw Cornelia Johanna Lambooij, zonder beroep, te Rossum op den tienden November achttien honderd zes en vijftig des morgens om zeven ure, is bevallen van eene dochter welk kind genaamd zal worden Oderata.
  Van welke verklaring wij deze acte hebben opgemaakt in tegenwoordigheid van Gerrit Maas, oud zeven en zestig jaren van beroep kuiper en Johannes Haas oud zeven en dertig jaren, van beroep kuiper, beide in deze Gemeente woonachtig; en is deze acte na voorlezing onderteekend door ons met de getuigen, hebbende den eersten comparant verklaard niet te kunnen schrijven, als zulke niet geleerd hebbende.
  Huwelijk
  Huwelijk
  Heden vier augustus negentien honderd vier verschenen voor mij, Ambtenaar van den Burgerlijken Stand der Gemeente Buurmalsen, Lambertus van Ingen, oud zes en veertig jaren, schipper, geboren te Gouda en wonende te Mook, meerderjarige zoon van wijlen Johannes van Ingen en diens echtgenoote Johanna Kamps, zonder beroep wonende te Mook en Oderata van Tiel, weduwe van Pieter Johannes Bronk, oud zeven en veertig jaren, schipperin, geboren te Rossum, hier wonende, meerderjarige dochter van wijlen de echtelieden Antony van Tiel en Cornelia Johanna Lambooij.
  Welke comparanten mij in tegenwoordigheid der hierna genoemde getuigen verzochten over te gaan tot de voltrekkig van het door hen voorgenomen huwelijk. En heb ik, voornoemde Ambtenaar, aan dit verzoek voldoende; Gezien de volgens de wet mij overlegde stukken; [nieuwe pagina]. Gelet dat de huwelijksafkondigingen gedaan zijn te Mook en hier op zeventien en vierentwintig juli jongstleden.
  In aanmerking genomen dat geene stuiting van dit huwelijk te mijner kennisse is gekomen;
  Gehoord de verklaring der partijen dat zij elkander tot echtgenooten aannemen en getrouw al de plichten zullen vervullen door de wet aan den huwelijken staat verbonden;
  Verklaard in naam der Wet dat zij door het huwelijk zijn vebonden.
  Waarvan ik deze acte heb opgemaakt in tegenwoordigheid van:
  Johannes van der Linden, oud vierenveertig jaar, wegwachter,
  Willem Dirk van Dieijen, oud zes en dertig jaren,
  Hendrik Hol, oud drie en twintig jaren, arbeider, en
  Peter Wilbrink, oud twee en vijftig jaar, veldwachter,
  allen hier wonende, als getuigen en aan de partijen en getuigen voorgelezen, verklarenede de eerste comparant het schrijven niet te verstaan.

 • Aantekeningen 
  • In de registers werd geen overlijdensacte gevonden van Oderata van Tiel. In de overlijdensacte van Lambertus van Ingen stond vermeld dat hij weduwnaar was. Zij is dus voor 1916 overleden.